Veel belangstelling op DDW 2016

Tijdens de DDW 2016 was er veel belangstelling voor de ateliertafel. Met het publiek werden nieuwe toepassingen bedacht voor de tafel waar je op kunt schrijven. Zo vond een psycholoog het praktisch om met zijn patiënt al pratend mindmaps uit te tekenen. En natuurlijk blijft het leuk voor kinderen, om bijvoorbeeld een wegenlandschap uit te tekenen voor play-mobiel poppetjes.

Er werden een aantal nieuwe producten gepresenteerd:

Onderstaand tafeltje kan handig gebruikt worden als bijvoorbeeld keukentafeltje, maar met een ladekastje aan de muur is het ook een mooi buro met mogelijkheden om je spullen op te bergen. Mooie productfoto’s volgen snel op de site.

img_2199-1800x1800

Iedereen kent het probleem van losse kabels van mobiele telefoons en tablets. Onderstaand kastje zorgt ervoor dat deze uit het zicht opgeborgen worden, terwijl je mobiele apparatuur opgeladen wordt. Er zitten namelijk stopcontacten verborgen in dit kastje. Dit nieuwe kastje is onderdeel van de Collagekast.

img_2206-1800x1800

De samenwerking met Merlijne Marrel heeft onderstaande schitterende prenten opgeleverd. Met de hand gezeefdrukt op berkenhout. Bouw hiermee je eigen collage, samen met andere hangende producten van Sigebert of je eigen mooie spullen. Natuurlijk kunnen ze ook als blad van een bijzettafeltje gebruikt worden.

img_2193-1800x1800  img_2176-1800x1800

Zoeken