Bijzettafel / kruk

De bijzettafel – kruk is onderdeel van de Collagekast. Dit is een modulair concept, waardoor blad en onderstel gemakkelijk te demonteren zijn. Zo kun je eenvoudig wisselen van kleur. De bladen zijn verkrijgbaar in 5 tinten: rood (mat), groen (mat), blauw (mat), gebroken wit (hoogglans) en massief eiken. Er is keuze uit twee soorten materiaal; eiken en vuren. Het vurenhout komt van legborden van gebruikte Bruynzeel rekken. De tafeltjes worden met de hand in Nederland vervaardigd.

Het tafeltje pak je er makkelijk bij als bijzettafel, maar is ook stevig genoeg om als kruk te gebruiken.

Naast de standaard bladen brengt Sigebert in samenwerking met Merlijne Marell (Vlag en Wimpel 2016) een serie bladen voor deze tafeltjes uit met unieke illustraties van de vier seizoenen. Deze illustraties zijn in beperkte oplage met de hand gezeefdrukt.

De illustraties zijn gedrukt op een berkenhouten blad. Het blad is gemonteerd op een massief eiken houten onderstel, of een onderstel gemaakt van hergebruikt vuren van legborden van Bruynzeel rekken. Dit product is te gebruiken als bijzettafel, maar ook als krukje, ideaal voor bij het bedje van uw kind. Natuurlijk misstaat dit product ook niet in uw woonkamer.

De getoonde illustraties representeren de lente en de zomer.

Het onderstel kan ook gecombineerd worden met blad dat bekleed is met een AaBe deken. Op deze manier krijgen deze mooie wollen dekens een nieuwe bestemming.

 

IMG 1100 1500px
IMG_1100 1500px
IMG_1058 1500px
IMG_1080 1500px
IMG_1087 1500px
DSC_1196_Fotor
Sigbert_sidetable_spring_fotor
Sigbert_sidetable_winter
Sigbert_sidetable_autumn_1
IMG_4796
Zoeken