Samengestelde kasten: de collagekast

Zou het niet ideaal zijn als er een kast bestond die je zelf kan samenstellen, op basis van de opbergfuncties waar jij naar op zoek bent? Een kast waarin je pronkstukken én natuurvondsten mooi uitkomen, je servies goed tot zijn recht komt, én waarin je losse spullen “onzichtbaar” worden achter de deur van een kast of lade. Al deze verschillende functies kunnen nu gecombineerd worden in één meubel: de Collagekast.

De Collagekast stel je zelf samen door alleen díe modules te kiezen die jíj nodig hebt. Het resultaat is een opbergmeubel waarvan niet de ontwerper, maar de gebruiker bepaalt hoe het meubel het beste aansluit bij de gevraagde opbergfuncties en de ruimte waarin het geplaatst wordt. Het kan ook een combinatie van kasten zijn aan de muur.

De vormen van de modules van de Collagekast zijn verschillend, maar door de keuze van het materiaal, de vormgeving en de kleuren ontstaat er toch één geheel. Men kan kiezen uit twee soorten materialen: massief eikenhout of hout dat afkomstig is van de legborden van gebruikte stellingkasten.

De Collagekast bestaat dus in een groot aantal verschillende uitvoeringen. De foto’s in de foto slider laten een aantal voorbeelden van uitvoeringen van de Collagekast zien. Maar er is meer mogelijk.

IMG 5571
IMG_5571
DSC_0870_Fotor
DSC_0790_Fotor
IMG_1141 1500px
IMG_1160 1500px
IMG_1204 1500px
IMG_5291_Fotor
IMG_4741
Zoeken